Ai următoarele simptome?


Este posibil să te confrunți cu o TOXIINFECȚIE ALIMENTARĂ!

Toxiinfecția alimentară este o infecție digestivă care apare în urma consumului de alimente sau băuturi contaminate cu germeni, virusuri, bacterii și toxinele acestora, dar și ca urmare a nerespectării igienei personale.



Cum să te recuperezi mai rapid în 4 pași:

FILTRUM® este soluția naturală care te ajută!



FILTRUM® este soluția naturală care reduce manifestările cauzate de alimentele contaminate.

FILTRUM® conține un tip de fibră care acționează ca un ”aspirator” la nivelul intestinelor, fiind benefică în cazul consumului de alimente alterate (stricate), în cazul consumului de apă din surse necontrolate sau în cazul igienei precare.

FILTRUM® este natural și poate fi folosit și de copiii de orice vârstă pentru eliminarea simptomelor. Acțiunea sa este locală și se elimină complet din intestin în 24 de ore.

FILTRUM® este un aliat de încredere în combaterea mai rapidă* a manifestarilor din toxiinfecția alimentară.



benefic în episoadele diareice

elimină bacteriile patogene

elimină toxinele produse de bacteriile "rele"

este natural

Încearcă să nu mănânci nimic în următoarele câteva ore de la declanșarea toxiinfecției alimentare. Apoi poți începe să mănânci pâine prăjită, brânză sărată, orez fiert, morcovi fierți, mere coapte și banane.

Evită: fructele, pâinea integrală, prăjelile, mezelurile, produsele de patiserie, alcoolul sau alimentele condimentate.

Odihna trebuie să facă parte din planul tău de recuperare.

Deshidratarea apare ca urmare a vărsăturilor și episoadelor diareice, așadar, organismul tău are nevoie de cât mai multe lichide. Consumul de ceaiuri te ajută atât la hidratare cât și la reducerea suferinței. Încearcă să bei puțin și des (cate o gura-doua la fiecare 10-15 min).

Poți bea apă plată sau minerală sau ceai de plante neîndulcit (ceai de mentă, de mușețel sau de sunătoare).

Cauzele toxiinfecției alimentare



Ce tipuri de mâncare sau alimente pot declanșa toxiinfecția alimentară




Ouă crude sau gătite incorect

Prăjituri cu frișcă, preparate cu maioneză

Produse lactate nepasteurizate

Carne crudă sau friptură în sânge

Pește, fructe de mare sau carne de pui infestată cu bacterii

Alimente gătite sau depozitate incorect

Nu uita, FILTRUM® este un aliat de încredere în combaterea mai rapidă* a manifestarilor din toxiinfecția alimentară.

*Raport despre studiul clinic Filtrum, 2001