Află mai multe despre FILTRUM®

Ce este?

FILTRUM® este un remediu natural bazat pe lignină hidrolizată, un enterosorbent cu o mare capacitate de absorbție, ce asigură un efect de dezintoxicare nespecifică.

Ce efecte are FILTRUM®?

Comprimatele de  FILTRUM® ajută la îndepărtarea disconfortului general resimțit în urma manifestărilor din toxiinfecția alimentară, precum: diareea, greața, vărsăturile, crampele abdominale, starea de leșin, provocate de consumul unor alimente contaminate cu microorganisme patogene sau a apei provenite din surse necontrolate.

Cum acționează FILTRUM®?

Lignina hidrolizată din componența FILTRUM® funcționează ca un burete la nivel intestinal, absorbind eficient germenii, virusurile, bacteriile și toxinele care pot contamina apa sau alte tipuri de băuturi, alimentele sau mâncărurile consumate.

Cum se administrează FILTRUM®?

  • Copii cu vârsta de până la un an: câte 1/2 comprimat de 3-4 ori /zi;
  • Copii cu vârsta de la 1 la 3 ani: câte 1/2 – 1 comprimat de 3-4 ori /zi;
  • Copii cu vârsta de la 4 la 7 ani: câte 1 comprimat de 3-4 ori /zi;
  • Copii cu vârsta de la 7 la 12 ani: câte 1-2 comprimate de 3-4 ori /zi;
  • Adulţi: câte 2-3 comprimate de 3-4 ori pe zi.

 

Caracteristici principale FILTRUM®

Lignina hidrolizată este un ingredient natural care poate fi considerat o sursă de fibre insolubile. Nu este toxică, ceea ce înseamnă că FILTRUM® poate fi administrat indiferent de vârstă.

În plus, nu se absoarbe la nivelul tractulului gastro-intestinal, nu trece în circulația sanguină și se elimină complet din intestin în 24 de ore.

 

Contraindicații FILTRUM®

Intoleranță la oricare dintre componentele produsului; constipație acută.

Articol scris de Catalina Rascanu